Sagardogile egun batez

4,00 -tik

Urrian zehar familiartean egiteko plan ezberdinak biltzen dituen “Hip Hip Urri” egitrauaren barruan (Octiber Children), Sagardoetxeak sagar muztioa familiartean egiteko jarduera eskaintzen die familiei.

 

    • Helduak: 4€ (bisita gidatua, sagar muztioaren elaborazio tailerra eta muztio eta sagardo dastaketa)
    • Haurrak (17 urte arte): doan (bisita gidatua eta sagar muztio dastaketa barne)

Egin zure erreserba

Esperientziak barne-hartzen dituen jarduerak

    • Sagastiko bisita gidatua, sagardoaren kultura modu dinamiko eta pedagogikoan ikasteko.
    • Sagar muztioaren elaborazio tailerra familian:
      • Sagar barietate ezberdinen dastaketa eta zaporeen bereizketa
      • Sagar bilketa kizkiarekin.
      • Pisoekin sagarrak jotzea.
      • Sagarren prentsaketa.
      • Egindako muztioaren dastakera.
    • Museo-guneko bisita gidatua, sagarra eta sagardoaren historia, sagardoaren kultura eta sagardoaren elaborazio prozesua ikasteko.
    • Sagardo dastaketa txotx-etik, sagar muztioa eta likorea (helduak).

Ordutegiak

    • Urriko asteburuetan:
        • Larunbatetan: 11:00 / 12:00 / 13:00 / 16:30 / 17:30 / 18:30
        • Igandetan: 11:00 / 12:00 / 13:00

Iraupena

    • Ordu bat

Noiz egin daiteke?

    • Urriko asteburuetan

Norentzat?

    • Familientzako

Hizkuntzak

    • Gaztelania (aurrez erreserba eginda) eta Euskera (aurrez erreserba eginda)

Elkargunea

    • Sagardoetxea sagardoaren Museoa (Kale Nagusia, 48 – Astigarraga).
    • GPS-ko koordenatuak: 43.281204, -1.946554″

Nola iritsi

    • Norbere ibilgailuan: aparkalekua Astigarragako erdialdean (Kale Nagusia) eta industrialdean (Donostia ibilbidea). Aparkalekutik gutxi gorabeherako denbora: 5-10 min.
    • Lineako autobusean: Donostiatik (Okendo kalea) eta Hernanitik (Txirrita kalea): A1 eta A2 ibilbideak. Ordutegiak ikusi. Geltokitik gutxi gorabeherako denbora: 5 min.

Hoberena

    • Familiartean sagar muztioaren elaborazio prozesu osoan parte-hartzea.
    • Sagardoaren kulturaz gozatzea naturarekin kontaktuan eta modu parte-hartzailean.
    • Norberak egindako muztioa dastatzea.

Mapa