Emaitzak

“Best of show”

Euskal Herrian ekoiztutako sagardoa

Kategoriako onena: Zapiain sagardoa (Euskal Herria) – Zapiain sagardoa Lote I

Sagardo natural asturiarra

Kategoriako onena: Sidra Piñera (Asturias) – Sidra Piñera

Sagardo tradizional frantsesa

Kategoriako onena: Cidrerie Menez Brug (Frantzia) – AOP Cornouille

Sagardo tradizional ingelesa

Kategoriako onena: Pilton Cider (Erresuma Batua) – Pilton Solstice

Sagardo berriak

Kategoriako onena: Ulvik Frukt & Cideri (Norvegia) – Gravenstein

“Premium” sagardo aparduna

Kategoriako onena: Aakre Gard (Norvegia) – Edel Cuvee Park

Apfelwein (sagardoa)

Kategoriako onena: Jens Becker (Alemania) – JB Streuobst

Zaporetako sagardoa eta udardoa

Kategoriako onena Vander Mill Basque Colaboracion (Estatu Batuak) – Maiti fresh

Izotzezko sagardoa

Kategoriako onena: Zapiain Sagardotegia (Euskal Herria) – Bizi-Goxo 2015

Kategoriatik kanpoko ohorezko saria

Epaileak

– Ana Lopez (Gipuzkoako Foru Aldundiko Fraisoro Laborategia)
– Egoitz Zapiain (sagardogilea)
– Mikel Rodriguez (Xaiope Jatetxeko arduraduna)
– Guillermo Castaños (Enologoa)
– Paco Calonge (Calonge sagardotegia)
– Alaitz Garrastazu (Bereziartua sagardotegia)
– Jaione Gaincerain (Zelaia sagardotegia)
– Irati Amondarain (Enologoa)
– Fernando Vadillo (Enologoa)
– Paul Vander (Estatu Batuetako Sagardogileen Elkarteko Presidentea)
– Gabe Cook (The Ciderologist)
– Andreas Sundgren (Brännland Cider AB)
– Mark Gleonec (CIDREF)
– Iñaki Santos (Ikertzailea)
– Jon Torre (Petritegi sagardotegia)
– Patrick Commane (Angry Orchard)

Kategoria bakoitzeko sagardo onenak eta “Best of show” saria hautatzeko mahaia:

– Agurtzane Andueza (Gipuzkoako Foru Aldundiko Fraisoro Laborategiko Zuzendaria)
– Ruben Arranz (El Henar Jatetxeko sommelierra )
– Santi Rivas (Colectivo Decantado. Espainiako ordezkaria 2019ko Munduko taldekako kata itsu lehiaketan)
– Gabe Cook (The Ciderologist)
– Andreas Sundgren (Brännland Cider AB)

 

Talde teknikoa

ANTOLATZAILEAK ETA LAGUNTZAILEAK