Bisita motak

Banakakoak

Sagardoetxeako banakako bisitariek beren kabuz egin dezakete sagastiko eta museo-guneko bisita, baina gure gomendioa bisita gidatua egitea da, sagardoaren kulturako sekretu guztiak ezagutu ahal izateko. Museoko edukiak modu sakonagoan ezagutzeko aukera izango duzu eta zure bisita esperientzian ezagutza handiagoa izango duzu.

Taldeak

Sagardoetxeak bisitak talde bakoitzaren neurrira egokitzen ditu. Museoko arduradunek bisiten ordutegia eta bisita gidatuak talde bakoitzaren beharren arabera antolatzen dituzte. Museoa taldean bisitatzen dutenek jarduera didaktikoa eta dinamikoak egiteko aukera izaten dute. Arreta berezia eskaintzen zaie jubilatuen talde, enpresa eta sektoreko profesionalei.

Ikastetxeak

Ikastetxeek eskaintza berezia dute. Ikasleen adinaren araberako bisita gidatuak antolatzen dira eta urte sasoiaren arabera jarduera praktiko ezberdinak garatzen dituzte. Sagardoetxeak maila ezberdinetara egokitutako material didaktikoa dauka Lehen Hezkuntzatik hasi eta bigarren mailako irakaskuntzara bitartean. Material didaktikoa eskuratu nahi baduzu, idatzi e-mail bat info@sagardoetxea.eus helbidera.

Euskaltegiak

Sagardoetxeak euskaltegientzako bisiten programa berezia dauka, bi helburu lortzera bideratua dagoena: sagardoaren kulturaren eta sagardoaren munduko hiztegiaren ezagutza. Sagardoetxea, sagardoaren kulturako 500 hitz biltzen dituen  Sagardoaren Hiztegia dauka eta argitalpen hau euskaltegientzako eskuragarri dago biistaldian ikasitako edukiak ikasgelan landu ahal izateko.

Aisialdi taldeak

Aisialdi taldeek ere eskaintza berezia dute: Udajolas Sagardoetxean. Udako oporraldian haurrei sagardoaren kulturako edukiak modu dibertigarrian lantzeko aukera ematen dieten bisita eta joko bereziak dira.

Comprar entradas

La entrada al museo incluye la visita al manzanal, al espacio museístico y una degustación de sidra y otros derivados de la manzana para adultos y mosto de manzana para menores.

Comprar

Sagardoetxea + Menú sidrería

Completa la visita al museo con una experiencia en sidrería. Visita al Museo + comida o cena para degustar el típico menú sidrería.

Plan perfecto

Ba al zenekien...

Los romanos, según algunos con fines medicinales y según otros con fines más mundanos, tomaban VINUM EX MALIS o vino de manzana. Al generalizarse el uso del latín vugar en el norte de la Península Ibérica, la “sicera” evoluciona hacia SIZRA y, finalmente, se consolida el término actual sidra.